понеделник, 21 май 2012 г.

АЛУМИНИЕВИ КОМПОЗИТНИ ПАНЕЛИ - Първа част

Преди да  започнем темата, нека да Ви запознаем с нашата фирма:
"Барос Вижън" ЕООД е фирма от ново поколение, развиваща се с много бързи темпове. С високото качество на предлаганите продукти и ниво на обслужване фирмата навлиза и се утвърждава на пазара. Висококвалифицираният персонал помага за бързото и адекватно удовлетворяване на потребностите и изисквания на своите клиенти. Може да ни намерите бързо и лесно на адрес www.alubond.bg.



ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БОНДА


                                                               ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Основни компоненти:
Сърцевина
Алуминиев лист
Свързващ материал
LDPE - нетоксичен полиетилен с ниска плътност.
EN AW 3005 [AlMn1Mg05]
висококачествено лепило нанасящо се при висока температура
трипластово PDVF лаково покритие 70% Kynar 500

Системата за боядисване PVDF предлага изключителна защита срещу ерозия, слънчева радиация и атмосферни замърсители. Наред с тези отличителни защитни свойства, панелите предлагат максимална здравина, оптимална термична и химическа стабилност, и много добра гъвкавост при работа. Покритието PVDF е изключително добър изолатор против влага и замърсяване.




СРАВНЕНИЕ НА РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ СПОРЕД ТЯХНАТА ТВЪРДОСТ, ДЕБЕЛИНА И ТЕЖЕСТ





                                                          ПРЕДИМСТВА И ОСОБЕНОСТИ


ПожароустойчивостЗдравина
Резултатите от изпитването сочат, че материалът не спада към даващите отпадъци при горене, не остават никакви горими елементи, както и не настъпва възпламеняване на филтърната хартия. Гореспоменатият материал може да бъде обозначен като нормално - възпламеняем съгласно DIN 4102-1.Алуминиевият композитен панел предлага превъзходна устойчивост срещу влага, ултравиолетови лъчи, солни съединения, замърсяване и износване. Бладодарение на покритието 70% KYNAR 500(R), наситеността на цветовете се изразяват с вечните си нюанси и изключително качество.
ГладкостТвърдост и гъвкавост
Алубонд притежава напълно гладка повърхонст благодарение на отличното покритие PVDF, което същевременно го прави идеален избор като облицовачен материал за високи сгради.Със структурната устойчивост на стоманата и недостижимата лекота и гъвкавост на алуминия, Вие ще бъдете вдъхновени да достигните нови висоти на дизайн и иновации във Вашата сфера на дейност.
ИзолацияДизайнерска свобода
Алуминиевият композитен панел е система с високи изолационни качества на звук и всякакви влияния на атмосферните условия.Алубонд може да изгради почти всякаква форма чрез рязане, огъване и фрезоване. Дори и безкрайната фантазия не е в състояние да ограничи изключителната гъвкавост на тези панели, придавайки им форми от ново измерение.

1 коментар:

  1. Bet with 1xbet korean - legalbet.co.kr
    หาเงินออนไลน์ Betting deccasino › Betting LegalBet.co.kr has recently issued a special warning to your players, warning you to withdraw all accounts using one of the most 1xbet common methods.

    ОтговорИзтриване