петък, 20 април 2012 г.

Модели алуминиеви парапети

Модели алуминиеви парапети

от "БАРОС" ЕООД

* Стълбищни алуминиеви парапети 

Стълбищните парапети са подходящи както за вътрешни така и за външни условия профилите и аксесоарите с които се сглобяват са.Тръба Ø 40 за вертикални колони,тръба Ø50 за ръкохватка.,тръба Ø16 (струна) за пълнеж на парапета. Като други варианти за пълнеж може да се използват още стъкло,квадратни профили, имитация на дърво профили или плоскости, дори може да се съчетае с орнаменти с ковано желязо.Ъглите (чупките) се обработват с колена в различни градуси и то е индивидуално за всеки стълбищен парапет.


* Алуминиеви парапети – тераси

За нас на първо място е безопасността. Профилите и аксесоарите, с който се сглобяват алуминиевите парапети са: тръба фи 40 за вертикални колони,тръба фи 50 за ръкохватка,тръба фи 16 (струна) за пълнеж на парапета; също така за пълнеж може да се използва още и стъклото, квадратни профили и имитация на дърво профили или плоскости. Ъглите (чупките) се обработват с колена в различни градуси и то е индивидуално за всяка тераса.

* Луксозни алуминиеви парапети

За Вас ние се постарахме да измислим нови моделни от алуминий, който никак не отстъпват на най-луксозните парапети. Вмъкваме най-различни елементи в различни форми и ги съчетаваме така, че да се получи уникален и луксозен модел съобразен с вътрешният или външният интериор.


* Нови и уникални по рода си алуминиеви парапети от квадратни профили и аксесоари

Новите алуминиеви парапети от квадратен профил са нов продукт на нашият пазар. "БАРОС" ЕООД внедрява този вид парапет в България понеже е много рядко срещан и повечето фирми не предлагат този вариант. Квадратните алуминиеви парапети са много красиви, здрави и имат уникални аксесоари (свързващи елементи), което придава на парапетите още по голяма изящност и индивидуалност.
Няма коментари:

Публикуване на коментар