понеделник, 9 януари 2012 г.

Защо да изберем алуминиевите парапети?

Парапетът е архитектурен елемент. Представляват невисока плътна или с отвори стена, ограждаща тераси, балкони, мостове, стълбища, кули, покриви, крайбрежни улици и други съоръжения, отделящи високо от ниско място. Използват се за преграда за осигуряване на защита за хора в дадено пространство от прекатурване и падане от високо. Биват вътрешни (в сгради) и външни. Най-често за направата на парапети се използват метали (стомана, желязо, алуминий).


 Стига толкова за парапетите, нека да минем направо към главния въпрос: „Защо точно алуминиеви парапети ?“ . Ето няколко причини:
  1. не ръждясва
  2. не променя цвета си
  3. уникални цветове
  4. висока здравина
  5. супер лесна поддръжка
  6. дълъг живот


Ако тези причини да изберете парапет от алуминий не са Ви достатъчни, мога да Ви дам още една причина: тя е, че този вид парапети са предназначени специално за безопасността на Вашето дете. Алуминият се използва все по широко в нашето ежедневие и като интериор и като екстериор. Съчетава се много добре с най-различни материали – стъкло, fundermax (плоскости с голяма якост и устойчивост) в най-различни цветове, с естествено дърво и други материали по избор или идея на клиента. Здравината на парапета зависи от професионализма на монтажа и вложените качествени материали. Всичко това взето заедно Ви гарантира СИГУРНОСТ от “БАРОС ВИЖЪН”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар